Първи вот на недоверие за този кабинет. , БСП и смятат,

...
Първи вот на недоверие за този кабинет. , БСП и  смятат,
Коментари Харесай

Първи вот на недоверие: БСП, ИТН и Възраждане разкриха мотивите си

Първи избор на съмнение за този кабинет. " ", БСП и " " считат, че кабинетът Денков-Габриел не се е справил съответно с проблемите в бранш енергетика. За да е сполучлив вота би трябвало да има 121 гласа " за ", към този момент обединенията, които го внесоха имат 72. 

" Искаме избор на съмнение поради неуспеха на държавното управление към българската енергетика и Териториалните проекти ", каза Станислав Стоянов от ”Възраждане ”.



" Ако сътрудниците от се включат в мнението на българския гласоподавател, вотът може и да е сполучлив. Надяваме се, че сътрудниците в пленарна зала ще послушат българските гласоподаватели ", сподели още депутатът от " ". 

" Тройната коалиция, отпред с, унищожават българската енергетика. Енергетиката ни е на колене и отива на предизвестена гибел. Нека българите видят предизборно кой унищожава страната ", разяснява Румен Гечев от /

" Това държавно управление не трябваше да съществува въобще, арестуваха се, в този момент се гушнаха, с цел да крадат дружно. Трябва да се отдръпват Териториалните проекти. Правителството споделя, че ще загубим едни пари, само че ще ги изгубят едни компании на ПП-ДБ, до момента в който се унищожава един бранш ", разкри Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година от Има Такъв Народ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР